Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

     #ВОЛОНТЕРИ_БЕРЕЗАНЩИНИ #РАЗОМДОПЕРЕМОГИ!

Дата: 12.12.2023 09:31
Кількість переглядів: 115

 «Зігрій теплом сердець наших захисників» - під таким гаслом проходила акція в Березанській громаді до Дня Святого Миколая та Дня Збройних Сил України. Активно до акції долучилися, як завжди, заклади освіти. Педагоги, вихованці та батьки - це велика рушійна сила та патріотично налаштована команда. В акції взяли участь Краснянський, Калинівський, Березанський Щасливський, Комісарівський ліцеї, Малахівська філія Березанського ліцею, Дмитрівська та Ташинська гімназіїї,  Березанський, Малахівський та Щасливський дошкільні навчальні заклади, Будинок творчості школярів, Березанський гуманітарний штаб та окремі жителі громади - Галина Кушнір,Тетяна Чудна, Ірина Романюк, Людмила Семенова, Ірина Самченко (в’язані шкарпетки, горішки), Анастасія Локтіонова, Ольга Степаненко (кава, серветки, печиво) сестри Семенова та Кравченко з Комісарівки ( домашні пиріжки, випічка).

Фото без опису

    Приватний підприємець Наталя Яцюх надала ящик чаю, ну і як годиться до чаю,  смачне медове печиво, розфарбоване з любов’ю солодкою глазур’ю, вихованцями Стефанії Чаплигіної.

   Представниці жіночого клубу «Софія»,  що функціонує на базі Березанської публічної бібліотеки створили власними руками, під час майстер-класу, чудових янголів-охоронців та  підготували листи-трикутнички,  які також передамо нашим воїнам.

   Особлива подяка  діткам, які підготували теплі, емоційні листи та патріотичні малюнки, що обов’язково підіймуть настрій та зігріють своєю щирістю наших бійців.

   Шановні жителі громади, всі хто взяв участь в акції, все, що ви принесли, передано славним воїнам і вже 6 грудня вони смакували домашньою випічкою, зігрівалися чаєм, кавою з медом та лимоном, сидячи в теплих шкарпетках, розглядали дитячі малюнки та зачитувалися листами від вас. Тож дякуємо всім і кожному окремо. В наступному дописі будуть фото та відео від представників ЗСУ. Окрема подяка Юрію Бондаренку за співпрацю та доставку подарунків. Разом до Перемоги!

Матеріали надані директоркою Березанського БТШ Тетяною Локтіоновою.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь