Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкти рішень виконкому. Січень 2024 року

Дата: 18.01.2024 10:24
Кількість переглядів: 128

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Проєкт рішення " Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Березанської селищної ради від 15.09.2023р.№103 Про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Березанській селищній раді"

Проєкт рішення №... "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Березанської селищної ради від 27.04.2023 року №54 «Про створення комісії для комплексного визначення ступеня індивідуальних потреб особи, яка потребує надання соціальних послуг у Березанській селищній територіальній громаді та затвердження Положення про неї»"

Проєкт рішення №... Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Березанської селищної ради від 22.08.2023 року № 96 «Про створення комісії щодо складання акта встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи II групи, особами, які потребують постійного догляду, та затвердження положення про неї»""

Проєкт рішення №... "Про надання пільг за рахунок селищного бюджету фізичним особам Березанської громади на 2024 рік"

Проєкт рішення №... " Про передачу в господарське відання генератора КП Дмитрівка Березанської селищної ради"

Проєкт рішення №... " Про передачу в господарське відання генератора КП Щасливе Березанської селищної ради "

Проєкт рішення №... " Про передачу в господарське відання генератора Краснянському ЖКП Березанської селищної ради "

Проєкт рішення №... " Про передачу в господарське відання матеріальних цінностей Прогресівському ГКП Березанської селищної ради "

Проєкт ріщення №... "Про передачу в оперативне управління матеріальних цінностей відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради "

Проєкт рішення №... "Про передачу в оперативне управління матеріальних цінностей Центру з надання соціальних послуг Березанської селищної ради"

Проєкт рішення № ... " Про передачу в оперативне управління матеріальних цінностей КНП «Березанська центральна районна лікарня» Березанської селищної ради "

Проєкт рішення №... " Про передачу в господарське відання водонапірної башти та генератора Прогресівському ГКП Березанської селищної ради"

Проєкт рішення № "Про надання дозволу КП «Березань» на виготовлення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційного укриття), обліковий № 52325, в багатоквартирному будинку, за адресою: смт. Березанка, вул. Медична, буд. 1, Миколаївського району Миколаївської області»"

Проєкт рішення №... "Про надання дозволу КП «Березань» на виготовлення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт захисної споруди цивільного захисту (протирадіаційного укриття), обліковий № 52311, в багатоквартирному будинку, за адресою: смт. Березанка, вул. Центральна, буд. 100, Миколаївського району Миколаївської області»"

Проєкт рішення №... "Про затвердження рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України Березанської селищної ради"

Проєкт рішення №... "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Березанської селищної ради від 10.12.2021 № 216"

Проєкт рішення №... "Про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств громади за 2023 рік"

Проєкт рішення №... "Про уповноваження головного спеціаліста Березанської селищної ради на вчинення делегованих повноважень "

Прооєкт рішення №... "Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт, на яких особи притягнуті до адміністративної відповідальності у виді суспільно-корисних робіт, та особи, засуджені та притягнуті до адміністративної відповідальності у вигляді громадських робіт, відбуватимуть покарання/стягнення протягом 2024 року "

Проєкт рішення №... " Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Березанської селищної ради від 15.09.2023р.№103 Про утворення Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Березанській селищній раді"

Проєкт рішення №... "Про організацію та проведення громадських робіт в Березанській селищній раді""

Проєкт рішення №... "Про повідомну реєстрацію колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Щасливського ліцею Березанської селищної ради на 2023/2025 рр."

Проєкт рішення №... " Про повідомну реєстрацію доповнень до колективного договору Березанського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Сонечко» Березанської селищної ради на 2023-2025 рр."

Проєкт рішення № ... "Про повідомну реєстрацію колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Березанського ліцею Березанської селищної ради на 2023-2025 рр."

Проєкт рішення №... "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Березанської селищної від 29.01.2021 № 1 « Про створення комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Березанської селищної ради»"

Проєкт рішення №... "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів … Мілані …, … року народження"

Проєкт рішення №... "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів … Артуру …, … року народження"

Проєкт рішення №... " Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів … Даніїлу…, … року народження"

Проєкт рішення №... "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів … Єві …, … року народження"

Проєкт рішення №... "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів… Катерині …, … року народження"

Проєкт рішення №... "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів … Віталію …, … року народження"

Проєкт рішення №... "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів … Анастасії …, … року народження"

Проєкт рішення №... "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів … Алісі … … року народження"

Проєкт рішення №... "Про затвердження Висновку органу опіки та піклування Березанської селищної ради про визначення місця проживання малолітньої … Єви …, … народження."

Проєкт рішення №... "Про затвердження Висновку органу опіки та піклування Березанської селищної ради про визначення місця проживання малолітнього… Ріма …, … року народження"

Проєкт рішення №... "Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів… Олексію …, … року народження"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь