Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

“Місцеві рішення для інтеграції ВПО у відновлення та розвиток Березанської громади”

Дата: 09.02.2024 15:28
Кількість переглядів: 236

У п’ятницю, 9 лютого, в приміщенні Березанської селищної ради відбулось засідання круглого столу на тему: “Місцеві рішення для інтеграції ВПО у відновлення та розвиток Березанської громади”. На заході були присутні представники органів місцевого самоврядування, члени громадської ради з питань ВПО у Березанській ТГ та представники внутрішньо переміщених осіб-новоселів нашої громади.

Фото без опису

Відкрив засідання та привітав учасників цієї важливої зустрічі селищний голова Валерій Хоміцький: «Ми завжди готові вислухати ваші зауваження, пропозиції, побажання, спільно напрацьовувати правильні рішення. Сподіваємось на плідну співпрацю заради подальшого розвитку нашої громади. Впевнені, що ініціативність, відповідальність, взаєморозуміння та взаємна підтримка дадуть нам вагомі результати в майбутньому».

Тетяна Золотухіна, експерт ГО “Фонд розвитку міста Миколаєва, підготувала ґрунтовну доповідь, щодо питань інтеграції внутрішньо переміщених осіб у відновлення та розвиток Березанської громади, окреслила основні цілі та очікувані результати.

За круглим столом обговорили питання потреб новоселів нашої громади та викликів їх реалізації, проєкт рішення селищної ради щодо затвердження «Програми інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб на території Березанської територіальної громади на 2024-2027 рік» та намітили плани діяльності в цьому напрямку.

Рада з питань ВПО при Березанській селищній раді — це платформа для комунікацій, завдання якої — шукати шляхи вирішення проблем внутрішньо переміщених осіб. Тільки спільними зусиллями ми забезпечимо розвиток нашої громади. Разом до перемоги!

Захід #ФРММ, #ОсвітнійХабЕКОБерезань за підтримки #ЄвроВідродження та #ПрямуємоРазом.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь