Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Коханню всі віки підвладні: в Університеті третього віку відзначали День закоханих

Дата: 14.02.2024 16:31
Кількість переглядів: 55

14 лютого, традиційно, у багатьох країнах світу відзначають День закоханих. День вшанування одного із найпрекрасніших почуттів у світі. В українській мові є аж два слова, якими називають це прекрасне почуття – кохання і любов. Саме їм присвячено велику кількість віршів, од, пісень, фільмів, вистав, танців та звичайних душевних розмов.

Фото без опису

Хоч святкування цього дня викликає чимало протиріч, адже для когось це довгоочікуване свято із усіма традиціями, а для когось – лише дата у календарі, проте, ніколи не буває зайвим сказати близьким та рідним людям, наскільки сильно ми їх любимо. Адже слова, сповнені любові, окриляють і мотивують на нові звершення та перемоги.

Тож сьогодні, з нагоди Дня всіх закоханих, у відділенні денного перебування Центру з надання соціальних послуг Березанської селищної ради відбулося чергове заняття Університету третього віку на тему «Love Story» або «Життя прожить - не поле перейти».

Завідувачка відділення денного перебування Центру з надання соціальних послуг Березанської селищної ради Наталія Матвієнко та «за сумісництвом» директорка Університету розповіла своїм студентам про Святого Валентина, як одного з трьох ранньохристиянських святих та відкрила цікаві сторінки походження свята.

Порадувала музичним виступом присутніх на зібранні гостей Вероніка Чернеженко. Це вже не перший виступ талановитої дівчинки - вихованки Зінаїди Герасименко, музичної керівниці та майстерного педагога з числа внутрішньо переміщених осіб, яка вже відома жителям нашої громади своєю активною позицію та енергійністю. А віднедавна пані Зінаїда теж стала студенткою Університету третього віку.

Ще одним подарунком в цей день для учасників заходу став майстер-клас по виготовленню валентинок, який провела членкиня народної студії «Свічадо» Березанського Будинку культури та обласного народного творчого об’єднання «Прибужжя» Тетяна Кравець. Майстриня має велику аудиторію поціновувачів свого таланту, адже у кожному її виробі – часточка власної душі, великого серця та любов до української культури. Уважно дослухаючись до порад Тетяни, кожен намагався втілити свою фантазію та зробити валентинку особливою та неповторною.

А по завершенні майстер-класу, в теплій атмосфері, за чашечкою ароматного гарячого чаю, смакуючи солодкою випічкою та цукерками, учасники заходу залюбки ділилися спогадами про свою історію кохання, про ті неймовірні переживання та відчуття, які торкнулися серця кожного присутнього в залі. Беззаперечно, ця зустріч надовго запам’ятається гостям своїм домашнім затишком, веселим сміхом та приємними хвилинами спілкування.

Працівники денного відділення Центру з надання соціальних послуг Березанської селищної ради під керівництвом Наталії Матвієнко щиро дякують Наталії Яцюх за солодкі подарунки, за щедрість та людяність.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь