Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Квітни талантами, наша земля!

Дата: 24.02.2024 08:30
Кількість переглядів: 40

Таланти народжуються, живуть і створюють геніальні твори не тільки в столицях … І на черговому засіданні жіночого клубу «Софія», яке пройшло в приміщенні Березанської публічної бібліотеки, це підтвердили.

Фото без опису

 

Усі без винятку учасниці виявили унікальні здібності та таланти. Власне, це і було головною метою заходу – проявити себе, підтримати одна одну та надихнутись на подальшу творчу роботу.

Своїми поезіями з присутніми ділились Наталія Ломейко, Оксана Білик, Галина Фікс з Дмитрівки, Оксана Музиченко та Алла Голокоз – організаторка цієї поетично-музичної зустрічі. А Тетяна Каражей, яка славиться своїм почуттям гумору, підняла всім настрій своїми жартівливими переробками відомих українських пісень, в яких висміяла російських окупантів.

Наділила учасниць зібрання світлими й теплими емоціями керівниця народної студії «Свічадо», знана в нашій області та за її межами художниця - Марія Гаврилюк, яка представила присутнім свої картини та розповіла історії їх написання.

Звучали знайомі пісні, що їм підспівував увесь зал, згадувались життєві моменти відомих українок – Лесі Українки та Квітки Цісик, які своїм талантом славили Україну, незважаючи на тяжкі часи.

Учасниці жіночого клубу «Софія» спілкувались, ділились враженнями, дякували працівницям закладу за гостинність та вміння створити теплу й дружню атмосферу, а воїнам ЗСУ за можливість таких зустрічей.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь