Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Дмитрівці пройшли заняття для багатодітних мам, внутрішньо переміщених осіб та родин, які опинились в складних життєвих обставинах.

Дата: 04.03.2024 12:14
Кількість переглядів: 80

Причини стресу та ефективні методики боротьби з ним – таку актуальну тему сьогодні, 4 березня, обговорювали в Дмитрівському старостаті учасники заходу, ініційованого представниками гуманітарної організації DCA actalliance. Фахівці з психосоціальної підтримки населення прибули з Миколаєва на запрошення начальника служби у справах дітей Березанської селищної ради Лілії Гонти та соціального працівника Вікторії Мандрик, аби провести заняття для багатодітних мам, внутрішньо переміщених осіб та родин, які опинились в складних життєвих обставинах.

Фото без опису

Коротко поінформувавши про історію створення, завдання та принципи діяльності своєї організації, тренери детально зупинились на питаннях боротьби зі стресом та поділилися корисними рекомендаціями щодо поліпшення емоційно-психологічного стану за допомогою дихальних вправ. Пізнавальна зустріч пройшла в теплій, невимушеній та конфіденційній атмосфері, а на останок усі присутні отримали від гостей солодкі презенти. Такі заходи планується проводити для мешканців Дмитрівського старостинського округу кожного понеділка.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь