Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась сесія селищної ради

Дата: 05.03.2024 16:01
Кількість переглядів: 205

5 березня о 10-00 в залі засідань селищної ради відбулось пленарне засідання сорок восьмої сесії селищної ради восьмого скликання, яке провели очільник громади Валерій Хоміцький та секретар Березанської селищної ради Ірина Гопайнич. У залі засідань були присутні 22 депутатів із 26.

Фото без опису

Участь у засіданні взяли заступник селищного голови, керівники структурних підрозділів, комунальних підприємств, працівники селищної ради, а також громадськість.

На засіданні розглянуто тридцять три питання. Серед прийнятих рішень такі як затвердження звіту про виконання бюджету Березанської селищної територіальної громади за 2023 рік, про затвердження робочого проєкту з капітального ремонту покрівлі будівлі хірургічного корпусу КНП «Березанська ЦРЛ», про затвердження робочого проєкту з нового будівництва захисної споруди цивільного захисту закладу дошкільної освіти, про надання дозволів на розроблення технічної документації земельних ділянок та ряд інших важливих питань.

Також депутати затвердили Програму інтеграції, соціальної адаптації та захисту внутрішньо переміщених осіб на території Березанської територіальної громади на 2024-2027 рік та підтримали рішення мешканців громади про перейменування об’єктів топоніміки в населених пунктах Березанської територіальної громади.

Всі рішення 48 сесії будуть опубліковані згідно чинного законодавства на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Офіційні документи».



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь