Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пройшов тренінг для дітей громади з метою поліпшення взаємодії дітей з батьками

Дата: 07.03.2024 14:35
Кількість переглядів: 57

Взаємовідносини і комунікація в сім'ї - тема, яка актуальна завжди, як для підлітків, так і для батьків. Тож 6 березня в Центрі психологічної підтримки при Центрі соціальних служб Березанської селищної ради відбувся тренінг «Вирішення проблем, що виникають з батьками", який провела Альона Каптан спільно з представницями Благодійного фонду «Центр соціального розвитку «Міст».  Учасниками тренінгу стали здобувачі освіти Березанського ліцею.

Фото без опису

 

Цей тренінг - спосіб розвинути навички взаєморозуміння і взаємодії дітей з батьками, поліпшити свої комунікативні здібності і зробити крок до внутрішньої цілісності. Допомогти дітям розуміти своїх батьків, налагодити комунікацію та знайти гармонійні стосунки зі своїми рідними.

Основним завданням спільного заняття, було сприяти створенню позитивних емоцій у дітей від взаємодії один з одним, а також поліпшити відносини з батьками.

 

Після знайомства, ліцеїсти намалювали родинне дерево, створили образи-макети батьків, провели арттерапевтичні вправи. Учасники підбирали асоціації до таких понять «мама», «тато», «сім'я». Діти були активними, відвертими та щирими.

 

Для багатьох людей сім’я — найдорожче, що є у житті. Це притулок і гавань у найважчі часи. Особливо — зараз. Тому так важливо проявляти турботу та виявляти любов до рідних людей. Тож нехай підтримка рідних допомагає долати будь-які труднощі.

 

Благодійним фондом «Центр соціального розвитку «Міст» впроваджується програма з комплексним підходом до стабілізації психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в Миколаївській області, у партнерстві з International Medical Corps (https://internationalmedicalcorps.org/).

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь