Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанська громада зустріла делегацію на чолі з народним депутатом України Олександром Пасічним

Дата: 09.03.2024 08:30
Кількість переглядів: 51

«ЩИРО ВРАЖЕНИЙ БЕРЕЗАНСЬКОЮ ГРОМАДОЮ! Це гарний приклад того, як потрібно працювати з державними та іноземними программами» - народний депутат України Олександр Пасічний.

Вчора, 8 березня, голова селищної ради Валерій Хоміцький та секретар Ірина Гопайнич зустріли народного депутата України Олександра Пасічного, помічника депутата Ігоря Кликова та начальника Миколаївської РВА Максима Кашубу, які з робочим візитом приїхали до нашої громади.

Фото без опису

До складу виїзної делегації також ввійшли заступник начальника Раміль Агабеков, заступник начальника Миколаївської ОВА Олександр Трайтлі, очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, голова Миколаївської райради Ганна Ковезнєва, депутат обласної ради Володимир Погадаєв, депутатка районної ради Антоніна Погадаєва та начальниця управління ЦР ЦТЦ ТА ОДЦНАП Миколаївської РВА Інна Токар.

Гості оглянули відремонтоване в рамках державної програми протирадіаційне укриття в одній зі шкіл Березанської громади. Це сучасні ремонт та облаштування згідно всіх ДБН. Кошти на це виділили з державного та місцевого бюджетів. Реалізація проєкту капітального ремонту проходила під керівництвом начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради Анастасії Смоляк та за участі директора місцевого ліцею Альони Радченко.

Відвідали також облаштований освітній центр «Вулик», що розташований на базі ліцею, створеного за підтримки благодійної організації SavED. Тут діти можуть навчатися поза школою, спілкуватися та освоювати нові розвиваючі та освітні програми.

Наступним пунктом огляду став модульний лікувально-діагностичний центр на базі місцевої центральної районної лікарні, що побудували та оснастили необхідним обладнанням партнери з німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). Також голова громади Валерій Хоміцький та головний лікар Василь Гайдаржи показали гостям, як проходить ремонт в хірургічному відділенні центральної районної лікарні.

Очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик звернув увагу на ситуацію з аптеками, в плані реалізації державної програми "Доступні ліки", Обговорив з головою громади ряд майбутніх спільних проектів.

«Будемо працювати над розвитком цього напрямку в громаді. Радий, що попри все, наші громади розвиваються та залучають для цього міжнародних партнерів. Після нашої перемоги наша країна має бути ще кращою, ніж була!» - сказав він.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь