Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Березанській публічній бібліотеці відбулась зустріч, присвячена Дню українського добровольця

Дата: 14.03.2024 13:04
Кількість переглядів: 67

 Сьогодні в Березанській публічній бібліотеці відбулась зустріч, присвячена Дню українського добровольця. Говорили про Україну, про події на Майдані, на Сході країни, про патріотизм, про вибір кожної людини.

Фото без опису

Побіжний історичний екскурс, який зробили Валентина Волкова та Алла Голокоз засвідчив, що феномен добровольства здавна притаманний українцям. Одним з перших, найбільш відомим, прикладом добровольства можна назвати Запорізьку Січ – воєнізовану структуру з добровільчих батальйонів, які століттями боронили Україну.

Сучасні нащадки козаків не посоромили предків. Завдяки добровольцям, волонтерам – їхній мужності, відданості національним інтересам, щирій любові до України сьогодні вдалося зупинити російського агресора.

В залі були присутні представники добровольчого корпусу Анатолій Франчук, Олександр Нєгін, Сергій Майструк, Олексій Войчилов та Микола Предко. Їх енергетика, завзятість, віра в перемогу, в людей, неймовірна любов до Батьківщини передалась всім присутнім.

В читальній залі бібліотеки всі слова, всі вірші були адресовані їм – добровольцям. Вони - наша міць, наша сила, наш надійний захист. За мужність, нескоренність та незламний дух – наша їм шана та любов!

Ми щиро віримо, що Україна буде багата, вільна, незалежна. Як же інакше, якщо в нас такі розумні, щирі, хоробрі люди, справжнісінькі козаки.

За ці роки наші серця стали трішки камуфляжними. На них багато ран, які вже ніколи не загояться. Але в серцях є багато любові і вдячності до тих, хто захищає наш сон і наше мирне небо! Багато любові і вдячності до тих, хто хоче жити в своїй незалежній країні і робить свій максимум заради Перемоги!

Дорогі наші добровольці, справжні Воїни! Пишаємося Вами! Зі святом Вас! Нехай Бог Вас береже!

Слава Україні та її Героям!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь