Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Визначили суспільні потреби населення громади в рамках реалізації проєкту підтримки суспільно важливих ініціатив Миколаївщини

Дата: 22.03.2024 14:20
Кількість переглядів: 61

 21 березня, Березанська громада зустріла делегацію представників ГО «Молодь України» та Агенції регіонального розвитку Миколаївської області, візит яких відбувся в рамках проєкту «Відбудова соціальної інфраструктури Миколаївщини через сильне громадянство суспільство».

Фото без опису

На зустріч, яка відбувалась в приміщенні Будинку творчості школярів, були запрошені члени багатодітних родин, внутрішньо переміщені особи, пенсіонери, представники сімей, що опинились в складних життєвих ситуаціях та активна спільнота громади.

Фото без опису

Метою зустрічі було визначення суспільних потреб населення громади в рамках реалізації проєкту підтримки суспільно важливих ініціатив Миколаївщини, у якому команда Агенції бере участь. Це дасть можливість точно визначити потреби громад та питання, що турбують наших людей.

Це потужний проєкт відбудови соціальної інфраструктури Миколаївщини за фінансування DCA – DanChurchAid. Проєкт має на меті аналіз проблемних питань громад та подальше їхнє вирішення. Підтримка DCA полягає в том, щоб разом з громадами оформлювати заявки на грантові програми, що націлені на допомогу постраждалому населенню від повномасштабної війни.

Перший крок зроблено. Сподіваємось на плідну співпрацю та позитивні результати.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь