Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Профілактика захворювань опорно-рухового апарату у зрілому віці» - такою була тема чергового заняття для студенток Університету третього віку

Дата: 29.03.2024 13:36
Кількість переглядів: 35

ЧЕРГОВА ЗМІСТОВНА ЗУСТРІЧ

«Профілактика захворювань опорно-рухового апарату у зрілому віці» - такою була тема чергового заняття для студенток Університету третього віку, що діє при відділенні денного перебування Центру з надання соціальних послуг Березанської селищної ради під кураторством Наталії Матвієнко.

Фото без опису

Фото без опису

З презентаційною доповіддю виступив лікар-ортопед-травматолог КНП «БЕРЕЗАНСЬКА ЦРЛ» Дмитро Боднар. Дмитро Ігоревич розповів про захворювання суглобів, зупинився на найпоширеніших захворюваннях – артриті та артрозі, причинах їх виникнення, методах лікування та можливих ускладненнях. Особливу увагу лікар приділив профілактиці захворювань та здоровому способу життя. Кожен з присутніх мав змогу задати питання, що його турбує.

Зустріч пройшла в теплій атмосфері. Слухачі Університету третього віку подякували молодому лікарю за змістовну бесіду, вичерпні відповіді на поставлені питання та приділену увагу.

На завершення зібрання Наталія Матвієнко запропонувала студенткам курс кінотерапії, в рамках якого переглянули короткометражний фільм «Підвішена кава». Це Історія про те, як незручна ситуація, в яку потрапляє один з відвідувачів, перетворюється на естафету добра й позитивної енергії, яку люди передають одне одному. Обов’язково радимо переглянути цю стрічку української режисерки Оксани Тараненко і вам, дорогі наші підписними, можливо це надихне вас на добрі справи.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь