Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для березанських ліцеїстів в Центрі психологічної підтримки організували психологічний тренінг на тему "Батьки"

Дата: 04.04.2024 11:04
Кількість переглядів: 48

Сім’я – це те місце, де людина отримує перші життєві цінності. Батько і мати відіграють велику роль в житті своїх дітей, адже від них залежить, якою стане їхня дитина. Але якими своїх батьків бачать діти? Якими якостями їх наділяють? Ці та багато інших важливих питань розглянули на психологічному тренінгу для березанських ліцеїстів, який пройшов  3 квітня в Центрі психологічної підтримки при Центрі соціальних служб Березанської селищної ради. Захід організовано  командою психологів  тренінгово-консультаційного Центру психічного здоров'я "КаЖи" у співпраці з БФ "Знай наших"  Альоною Каптан, Ганною Данилюк та Ольгою Гетмановою. 

Фото без опису

 

Ведучі тренінгу вміло використовували різноманітні психологічні вправи, націлені  на   сприяння розвитку комунікатив­них здібностей,  підвищення самооцінки у дітей та   розвиток асоціативного мислення та, головне, - вчили присутніх бачити і говорити про свої проблеми.

Зустріч вийшла  надзвичайно змістовною та  цікавою. Дякуємо психологиням за атмосферу тренінгу, комфортне спілкування, корисні теоретичні знання та практичні вправи. 

 

Ми часто вважаємо, що діти сприймають нас і навколишній світ так само, як і ми. Але це не так. Діти роблять свої висновки з огляду не тільки на те, що ми говоримо, а й на те, що ми при цьому робимо, як поводимося з іншими людьми. Наш особистий приклад виховує дітей більше, ніж усі слова, які ми промовляємо.

Пам’ятайте, що дитина – це дзеркало життя своїх батьків. Як у краплі води відбивається сонце, так і в дітях відображається духовне багатство батька й матері. Робіть все, щоб дитинство й майбутнє ваших дітей було прекрасним. Любові та взаєморозуміння, успіхів і щастя вам, і вашим дітям!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь