Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Березанській публічній бібліотеці відбулось чергове зібрання жіночого клубу «Софія»

Дата: 17.04.2024 15:57
Кількість переглядів: 41

Голос кожної людини має свою індивідуальність, як і відбитки пальців. Фахівці стверджують, що за голосом можна визначити характер людини, а також вік, вагу, зріст, і навіть її соціальний статус.

Фото без опису

За допомогою голосу можна не просто справити враження, але й домогтися значних змін в житті. Уміло керуючи голосом, вам цілком під силу стати в очах людини саме такою, якою би вам хотілося бути. Голос – це наше «Я»!

 

Саме з цього приводу (16 квітня відзначають Міжнародний день голосу)   в Березанській публічній бібліотеці відбулось чергове зібрання жіночого клубу «Софія».

На початку засідання гості заходу відвідали виставку ляльок-мотанок «Оберіг родини і душі»  місцевої майстрині,  членкині   творчого гурту «Свічадо» Ольги Костюк.

Під час  відкриття зібрання,   Алла Голокоз  звернула увагу представниць жіночого клубу на тісний зв'язок голосу з піснею, що живе в серці кожної людини… А Ганна Свинаренко чудово виконала українську народну пісню «Чорнії брови, карії очі…», продемонструвавши свій чарівний голос.

 

Не залишились сьогодні членкині клубу «Софія» і без практичних вправ – Зінаїда Герасименко,  викладачка музики та вокалу,  справжня фахівчиня своєї справи – запропонувала присутнім комплекс вправ, направлених на розвиток голосу та дикції. Засідання жіночого клубу «Софія» пройшло цікаво, змістовно  та продуктивно.

 Французькі вчені з'ясували, що звук власного голосу впливає на настрій людини. Тож, робіть висновки - бережіть себе і свій голос!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь