Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

​​​​​​​Військовий коледж сержантського складу здійснює набір на навчання

Дата: 26.04.2024 10:04
Кількість переглядів: 29

Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (м. Полтава) здійснює профорієнтаційну роботу з набору кандидатів на навчання на новий навчальний період 2024 — 2026 років.

Фото без опису

Згідно з розпорядженням начальника Генерального штабу Збройних Сил України від 27.11.2023 №11580 відповідно до Плану відбору кандидатів для вступу до ЗФПВО, ВВНЗ та ВНП ЗВО у 2024 році на навчання для підготовки військових фахівців за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра (молодшого бакалавра) з числа цивільної молоді у Луганському ОТЦК та СП кількість вступників має складати 2 особи.

Відповідно до умов вступу до Військового коледжу, прийом на навчання здійснюється у формі національного мультипредметного тесту або вступних іспитів, обраних за бажанням абітурієнта у будь-яких комбінаціях, що дає змогу отримати освіту більшій кількості молоді. Вступники безкоштовно здобудуть цивільну спеціальність за освітньо-професійним ступенем фахової передвищої освіти “фаховий молодший бакалавр”, освітньо-професійними програмами (спеціальностями) “Комп’ютерні науки”, “Електронні комунікації та радіотехніка”.

  • Навчання у коледжі, проживання, харчування, обмундирування - безкоштовні.
  •  Гарантоване працевлаштування випускників (проходження військової служби за контрактом в Збройних Силах України). Випускники нашого закладу, крім того, матимуть велику перевагу щодо призначення на посади молодших командирів, матимуть освіту, та відповідне їй вище грошове забезпечення, порівняно з рядовими служби за контрактом.
  •  Спеціальності, повністю сумісні з цивільною сферою життя: спеціальність 122 - Комп'ютерні науки, спеціальність 172 - Електронні комунікції та радіотехніка.
  •  Військовослужбовці мають змогу отримувати пенсію через 25 років вислуги (термін навчання зараховується до терміну військової служби).

 Військовослужбовці мають повний "соціальний пакет" відповідно до законодавства:

  • щорічна оплачувана відпустка;
  • безкоштовне лікування;
  • можливість подальшого навчання;
  • можливість стати на житлову чергу і отримання житла від держави (зараз в Україні навіть стати на чергу буває складно внаслідок відсутності місця роботи), або отримання пільгового безвідсоткового кредиту в рамках програми молодіжного кредитування.

Крім того, згідно з наказом Міністерства оборони України, сержанти (наші випускники) забезпечуються службовим житлом або отримують компенсацію за піднайом житла.

  • На навчання приймаються як юнаки, так і дівчата.
  •  Є можливість одночасно отримати освіту (фаховий молодший бакалавр), а також бути працевлаштованим на начальницьких посадах молодшого командного складу. При цьому, повний термін навчання в коледжі зараховується як термін проходження строкової військової служби.
  •  Після закінчення навчання випускники коледжу мають можливість продовжити навчання за спорідненими напрямами підготовки у будь-якому ВНЗ України за освітньо-кваліфікаційними рівнями «бакалавр» та «магістр», що дає другий шанс для тих, хто не вступив до ВНЗ.
  • Випускники мають змогу продовжити навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут (м.Київ), отримати звання офіцера та при цьому під час навчання отримувати замість стипендії грошове забезпечення з останнього місця служби.
  •  Дуже багато наших випускників вже навчаються у Києві (ВІТІ), Харкові (ХНУПС), Житомирі та одночасно отримують замість стипендії грошове забезпечення з останнього місця служби.
  •  Прохідний бал для вступу знижено до мінімального - 100 балів, є можливість вступу за результатами вступних іспитів під час роботи приймальної комісії.
  •  В 2024 році на вступні іспити виносяться такі предмети: обовязковий - українська мова та література, та один, будь-який, предмет на вибір: математика, фізика, історія України, географія, іноземна мова.

За додатковою довідковою інформацією звертатися за телефонами:

(093)-129-46-24;  (096)-203-48-43; (063)-960-30-57.

(096)-550-41-85;  (095)-749-69-01;  (063)-736-10-08.

Військовий коледж сержантського складу здійснює набір на навчання ( .jpeg , 322.63 Кб )


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь