Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Березанській селищній раді відбувся черговий виконком

Дата: 11.02.2020 12:10
Кількість переглядів: 365

11.02.2019 в залі засідань Березанської селищної ради за головування очільника громади Валерія Хоміцького, відбувся виконком, участь у якому взяли 19 із 21 членів виконавчого комітету. На порядку денному розглядалося 7 питань (див. на фото).

Розглянувши перше питання про стан фінансово-господарської діяльності КП «Березань» за січень 2020 року, від Лариси Шеки надійшла пропозиція включити до проєкту рішення такий пункт: 2.6. Комунальному підприємству надавати інформацію до УСЗН щодо нарахування та виплати заробітної плати в КП «Березань». Термін: до 7 числа щомісяця, що настає за звітним.

Лариса Миколаївна також піднімала питання щодо атестації робочих місць у комунальному підприємстві, на що отримала відповідь доповідача Геннадія Заїки про те, що атестація вже проведена і документи наразі знаходяться на затвердженні у відповідній обласній структурі.

По другому питанню слухали доповідь начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту  А. Смоляк про роботу закладів загальної середньої освіти Березанської селищної ради за 2019 рік. Під час обговорення від Лариси Шеки надійшла пропозиція внести зміни, додавши до проекту рішення пункт щодо запровадження у закладах освіти факультативних занять з основ соціальних знань.

Під час обговорення питань порядку денного усі було прийнято за більшістю голосів.

Рішення виконкому розміщено на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення виконавчого комітету», посилання https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1581426933/

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь