Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОДАРУНОК ДО НОВОГО РОКУ: ОБЛАШТУВАННЯ НОВОГО ОСВІТНЬОГО ПРОСТОРУ

Дата: 30.12.2018 12:39
Кількість переглядів: 674

Прощаючись із  2018 роком, звітуємо про ще однин успішний результат у сфері розвитку інфраструктури нашої громади. Нам вдалося раніше запланованого терміну освоїти чотири міні-проекти по облаштуванню нового освітнього простору біля Березанського ЗЗСО, реалізація яких відбувалася на співфінансуванні з обласного й місцевого бюджетів: збудовано дві зони дитячого ігрового майданчику; облаштовано центральний вхід до школи новою кольоровою тротуарною плиткою; завершено перший етап будівництва міні-футбольного поля зі штучним покриттям, придатного для гри у теніс і волейбол. Таким чином ми створили прекрасні умови дітям і гостям громади для проведення дозвілля і зайняття спортом.

«Облаштування нового освітнього простору - це беззаперечний результат успішності Президентської реформи децентралізації і тверда позиція губернатора Миколаївської області Олексія Савченка щодо фінансової підтримки новостворених ОТГ, яку наша громада постійно відчуває і сподівається на подальшу плідну співпрацю», - підкреслив селищний голова Валерій Хоміцький і додав: «Ми працюємо задля щасливого майбутнього і розквіту громади».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь