Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День відкритих дверей для учнівського самоврядування

Дата: 09.12.2019 13:25
Кількість переглядів: 381

9 грудня в роботі розширеного апаратного засідання Березанської селищної ради взяв участь учнівський парламент Березанського навчального закладу. Таким чином, напередодні Всесвітнього дня прав людини молодь продемонструвала конституційні права громадян України. А ще – прагнення спільно з посадовцями поринути в буденну роботу органів місцевого самоврядування, реально побачити і відчути складний «механізм» прийняття важливих нагальних рішень. 

У ході засідання відбувся жвавий діалог між селищним головою Валерієм Хоміцьким та шкільним активом і їхнім наставником Любовю Білоусовою з питань освіти, бюджету, проектів соціально-економічного розвитку громади та можливості приймати участь в них.

Фото без опису

Молодіжний актив подякував за можливість долучатися до вирішення проблем громади, і головне – бути почутими. По двох питаннях, що підняла молодь (ремонт спортивної зали ДЮСШ та допомога щодо розробки молодіжних проектів), селищний голова дав доручення спеціалістам на відпрацювання. Учнівський парламент виявив рішуче бажання й надалі співпрацювати на благо громади.

Фото без опису Фото без опису

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь