Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Станом на 20.00 13 квітня в Миколаївській області зареєстровано 5 підтверджених випадків COVID-19

Дата: 14.04.2020 09:03
Кількість переглядів: 329

 

 

Фото без опису

За інформацією, розміщеною на офіційному сайті Миколаївської облдержадміністрації, станом на 20:00 13 квітня в Миколаївській області зареєстровано 5 підтверджених випадків COVID-19,  всі вони зареєстровані у Вознесенському районі.

Протягом дня за медичною допомогою звернулися 8 пацієнтів  з підозрою на COVID-19, з низ 4-х  госпіталізовано до КНП «Миколаївський обласний центр лікування інфекційних хвороб», іншим призначено амбулаторне лікування.

 

Наразі в інфекційному стаціонарі знаходиться 16 пацієнтів з підозрою на COVID-19 та 2 пацієнти з лабораторно підтвердженим діагнозом «Короновірусна інфекція COVID-19». 

Ще 3 особи з виявлених контактних з лабораторно підтвердженим діагнозом «Короновірусна інфекція COVID-19» отримують амбулаторне лікування вдома в умовах самоізоляції.

----

Всього з початку 2020 за медичною допомогою звернулося 131 пацієнт з підозрою щодо захворювання на COVID-19, з них 82 пацієнти госпіталізовано, 49 особам призначено амбулаторне лікування в умовах самоізоляції.

- - -

Лабораторно обстежено на COVID-19 методом полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) 126 пацієнтів. 

На сьогодні   2 обстежені особи з позитивним результатом, 97  осіб мають негативний результат, 15 проб у роботі та 12 осіб в стадії обстеження.

Також обстежено методом ПЛР 148 осіб за епідемічними показниками (з діагнозом «Пневмонія» будь якої етіології, контактних осіб з підозрілими випадками та осіб, які прибули із-за кордону). З низ 3 особи з позитивним результатом, 88 осіб мають негативний результат, 57 проб в роботі

- - -

З 16 березня впроваджено облік жителів Миколаївської області, які прибули із-за кордону та різними шляхами повернулися до місця постійного проживання. За ними ведеться медико-санітарне спостереження та контроль щодо дотримання термінів та умов самоізоляції.

Всього на облік було взято 3094 особи.

На 20.00 13.04.2020 знято з обліку 2089 осіб у зв’язку із завершенням термінів самоізоляції.

Ведеться медико-санітарне спостереження за 1005 особами.

- - -

Про це повідомляє оперативний штаб при Головному державному санітарному лікареві Миколаївської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь