Набрав чинності наказ Міністерства охорони здоров'я щодо показників безпечності харчових продуктів
Березанське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що 3 квітня 2020 року набрав чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 23.12.2019 № 2646 «Про затвердження Показників безпечності харчових продуктів «Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження”.
Важливим моментом є те, що даний наказ затверджує максимально допустимі рівні залишків діючих речовин ветеринарних препаратів в харчових продуктах тваринного походження. Також сформульовано перелік діючих речовин ветеринарних препаратів, максимально допустимі рівні залишків яких не можуть бути встановлені, та їх класифікація і приведено у відповідність до норм європейського законодавства.
Детальніше з наказом можна ознайомитися за посиланням https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0042-20#Text.
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)