Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Надання безоплатних юридичних послуг клієнтам пробації

Дата: 15.03.2021 13:13
Кількість переглядів: 666

11 березня 2021 року на базі Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області  відбувся прийом громадян, засуджених до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, проведений спільно з головним спеціалістом відділу «Березанського бюро правової допомоги» Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Оленою Новиченко-Дель.

         Під час проведення прийому п’ять осіб з числа суб’єктів пробації звернулися за  первинною правовою допомогою, зокрема,  із питань трудового законодавства та соціального забезпечення.

         Усі клієнти пробації одержали вичерпні роз’яснення, зокрема і щодо можливості реалізації свого права на безоплатну правову допомогу у відділі «Березанське бюро правової допомоги» Миколаївського МЦ з НБВПД.

Фото без опису

         Розширення переліку урядових та громадських організацій, які входять до «Банку ресурсів» наявних у громадах, дає можливість всебічно забезпечити сприяння у вирішенні нагальних потреб правопорушників.

         Поряд із цим, треба відзначити, що раніше засуджені з’являлися до кримінально-виконавчої інспекції лише для «відмітки». Кримінально-виконавча служба в основному несла контролюючу та карну функції. На сьогодні,  після реформування пенітенціарної системи та її інституцій, служба пробації стала більш відкритою до правопорушників, та має на  меті сприяння і допомогу клієнтам пробації осмислити свою протиправну поведінку та знайти шляхи повернення до правового суспільства.   

Служба пробації не вказує правопорушникам, як треба себе вести та що робити, вона лише дає «ключі» від доріг, та спонукає клієнтів пробації обрати свій, єдиний, правильний шлях у житті.

 

Березанський районний сектор філії Державної

установи «Центр пробації» в Миколаївській області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь