Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

VI сесія VIII скликання: прийнято низку важливих рішень

Дата: 17.03.2021 15:56
Кількість переглядів: 449

17.03.2021 в приміщенні Березанської селищної ради під головуванням очільника Березанської селищної територіальної громади Валерія Хоміцького відбулася чергова VI сесія VIII скликання. В роботі сесії взяли участь 24 із 26 депутатів селищної ради. На сесії були присутні старости громади,  представники ТОВ «ДТЕК ТИЛІГУЛЬСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ», громадськість.

На порядку денному розглядалося 30 питань і 31 – Різне. В результаті обговорень усі питання порядку денного були прийняті депутатами за більшістю голосів. Зокрема, було затверджено Порядок проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Березанської селищної ради; затверджено проєкт і кошторисну документацію по технічному переоснащенню в частині розробки протипожежних заходів Березанського дитсадка; затверджено проєкт  нового будівництва зовнішнього освітлення в межах території Березанської селищної ради; затверджено план роботи Березанської селищної ради на 2021 рік; затверджено рішення про призначення на посаду директора КЗ Центр соціальних служб Олену Ковєнєву; затверджено на посаду директора КЗ «Дмитрівка» на умовах Контракту Івана Шевченка; затверджено на посаду директора КП «Березань» на умовах Контракту Наталію Синецьку; затверджено 16 рішень із земельних питань та інші.

Фото без опису Фото без опису

Порядок денний, список депутатів, результати поіменного голосування та протокол засідання сесії оприлюднено на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення сесії», перехід за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1615982219/

Перед початком сесії перед депутатами виступила завідуюча амбулаторії групової практики сімейної медицини смт Березанка, лікар мобільної бригади по вакцинації Наталя Делюк, яка поінформувала присутніх про початок в Березанській громаді вакцинації проти COVID-19 вакциною британсько-шведської компанії AstraZeneka (CoviShield).  Більше інформації по вакцинації розміщено в Новинах на веб-сайті Березанської громади, посилання https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1615977259/.

Сесія транслювалася наживо в режимі он-лайн.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь