Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В постійній рубриці #ВОЛОНТЕРИ_БЕРЕЗАНЩИНИ розповідаємо

Дата: 22.02.2023 10:07
Кількість переглядів: 189

Сьогодні в рубриці «Волонтери Березанщини» звітуємо перед нашими юними та дорослими волонтерами, всіма, хто брав і продовжує брати участь у виготовленні оберегів для наших воїнів. Дійсно, акція набрала великого розмаху. Окрім того, що до Березанського Будинку творчості передають вже готові вироби ще й було замовлено два майстер-класи для учнів 4 класів Березанського ліцею, як ми вже писали минулого разу. Ще чекаємо на погодження дати майстер-класу в онлайн режимі. До речі, якщо є бажаючі замовити майстер-клас по виготовленню янголят, то можна домовитися. Це буде дітям цікаво і доречно та ще й з користю проведуть час.

Тепер про головне – 140 янголів, 19 патріотичних браслетів та ящик домашнього печива (печиво від наших маленьких волонтерів, їхніх батьків та працівників Щасливського ДНЗ) було передано хоробрим воїнам, що боронять цілісність нашої держави на Запорізькому напрямку. І ми вже отримали фото з нашими захисниками з подарунками в руках, тож ділимося цими світлинами з вами, шановні читачі.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Хочеться подякувати Вірі Ігнатенко з Анатоліївки, яка подарувала нам чудову атласну тканину жовтого та блакитного кольорів для виготовлення янголів. Це мабуть, якась доля, тільки закінчується тканина, і ми думаємо де взяти гроші на придбання, так одразу хтось приносить гарний відріз. Тож ще раз дякуємо всім, хто бере участь в цій благородній справі.

Учні 4 Б класу Березанського ліцею разом із своїм класоводом Тетяною Чепурненко не зупинилися на майстер-класі по виготовленню янголів, а зібралися вдома у вчительки та створили величезне серце, яке прикрасили метеликами кольорів нашого прапора та в кожного метелика вклали невеличкі листівки з побажаннями. Дякуємо за чудову креативну ідею. Незабаром ці метелики полетять на передову і подарують хвилини радості нашим захисникам.

Тож побажаємо нам всім скорішої перемоги, хоробрим синам і дочкам України повернутися живими до рідних осель, а ми з вами продовжуємо нашу таку невеличку, але дуже потрібну волонтерську діяльність.

Матеріал підготувала директор Березанського будинку творчості школярів Тетяна Локтіонова.

#Подяка_волонтерам


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь