Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співчуття за загиблим воїном Артемом Собченком

Дата: 03.03.2023 20:14
Кількість переглядів: 278

Знову трагічна звістка у Березанській громаді. В результаті ворожого артилерійського обстрілу, захищаючи рідну землю, 1 березня загинув у бою в районі міста Бахмут Донецької області нашФото без опису земляк із Єлизаветівки Артем Собченко, 1992 року народження. Втрачаємо кращих синів… Загинув молодий, красивий, життєрадісний, розумний хлопець. Неймовірний біль для родини і для всіх нас.

Артем пішов на війну добровольцем з перших днів війни, потім перекваліфікувався за кордоном бойовим медиком. І увесь цей період захищав свободу і незалежність України. Захищав життя мільйонів українців від жорстокої країни-агресора у самому пеклі війни. Ми вдячні йому за це.

Колектив Березанської селищної ради висловлює щирі співчуття матері та вітчиму загиблого воїна Людмилі Георгіївні Коломійцевій та Коломійцеву Олександру Вікторовичу, родині, близьким і низько схиляє голови в скорботі на знак пошани і подяки нашому захиснику.

Артем для нас завжди буде героєм. Вічна йому пам'ять.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь