Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співчуття з приводу загиблого воїна Павла Попова

Дата: 06.03.2023 17:38
Кількість переглядів: 259

Проклята путінська війна продовжує забирати наших найкращих хлопців. В районі населеного пункту Спірне Донецької області в результаті танкового обстрілу позицій противником обірвалося молоде життя 26-річного Павла Попова з Прогресівки.

Павло в 2019 році був призваний на строкову службу до лав Збройних Сил України, а з 2020 року підписав контракт. З початку війни захищав незалежність і цілісність України.

Фото без описуМаючи диплом агронома, Павло планував своє майбутнє, в якому бачив свій внесок у хліборобській справі. Та не судилося…Боляче на душі…

Колектив Березанської селищної ради з великим сумом сприйняв звістку про смерть молодого і гарного нашого земляка Павла, і висловлює щирі співчуття мамі загиблого воїна Ірині Поповій, братам, сестрам, рідним, близьким. Велика подяка Вам, Ірино Михайлівно, за сина. Ми вдячні нашому Герою за те, що він за покликом серця захищав нашу свободу. Для нас він завжди буде Героєм.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь