Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В постійній рубриці #ВОЛОНТЕРИ_БЕРЕЗАНЩИНИ розповідаємо

Дата: 14.03.2023 16:26
Кількість переглядів: 238

На сторінках нашої рубрики, вже якось так повелося, шановні дописувачі, окрім проведеної волонтерської роботи в громаді, звітуємо і про те як наші з вами подарунки, листи, малюнки, обереги та іншу були отримані нашими воїнами і викладаємо фото з ними. Тож сьогодні одна із таких розповідей.

За період, що була оголошена акція «Янголи-охоронці для наших воїнів» спільними зусиллями наших майстринь Тетяни Кравець, Ірини Романюк, Олени Прокопишеної та колективів закладів освіти громади (перелік всіх учасників акції був надрукований в попередніх нарисах) було виготовлено більше 600 різноманітних оберегів. На передову також були направлені шкарпетки, домашнє печиво, малюнки та різні поробки.

Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

В рамках акції проведено два майстер-класи і дитячі вироби також вирушили на фронт та через нашого постійного волонтера Юрія Бондаренка направлені на Запорізький та Донецький напрямки. Повідомляємо, що всі обереги вже на місці і знайшли своїх героїв та відтепер охоронятимуть їх на полі бою.

Дуже приємно отримувати фото з передової, на яких ти бачиш чоловіків із виробами, що зробив саме ти. Тож зараз і ви маєте змогу переглянути фото, хтось впізнає ангела, що зробив власноруч, хтось свій малюнок, а учні 4Б класу Березанського ліцею згадають як готували велике серце разом із класоводом Тетяною Чепурненко, із патріотичними метеликами та кожному метелику вклали невеличкі листівки із побажаннями. Дітки, ваші метелики полетіли на Донецький напрямок. Воїни дякують вам за них і обіцяють захищати ваш мирний сон. А дитячі малюнки, ви тільки погляньте як бережно вони їх зберігають – на грубці цілий виставковий зал. Тож немає потреби завершувати нашу акцію, ми її продовжуємо. В кого є бажання і натхнення – чекаємо на ваші творчі роботи, які так цінують наші захисники.

Хочеться нагадати, що в гуманітарному штабі продовжується робота по збору кришечок від пластикових пляшок та виготовленню окопних свічок. Велика подяка Людмилі Постарніченко та Любові Гупалюк за наданий бджолиний віск. Весна тільки починається, тож окопні свічки ще якийсь час грітимуть хлопців на передовій. Але з приходом весни постали й інші проблеми. Незабаром все зазеленіє і нашим воїнам потрібні будуть нові весняно-літні маскувальні сітки. Тож через нашу постійну рубрику звертаємося до всіх небайдужих, в кого є тканина зеленого та пісочного кольорів різних відтінків для виготовлення сіток. Чекаємо на вашу допомогу. Все можна приносити до Будинку творчості школярів. Телефон для уточнення інформації та запитань 0990577574.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь