Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Очільник Березанської громади провів збори з підприємцями громади

Дата: 15.03.2023 10:58
Кількість переглядів: 301

14 березня очільник Березанської громади Валерій Хоміцький вдруге провів збори підприємців з Березанки і Красного з питань порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та сплати податків до бюджету громади.

Даний захід продиктований необхідністю визначити черговість усіх етапів щодо отримання необхідних дозволів для безпосереднього здійснення підприємницької діяльності. Мається на увазі оформлення земельної ділянки та фасаду торгівельного об’єкта, дотримання нормативної відстані від траси до об’єкта, благоустрій до прилеглої території.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Особливий акцент було зроблено на питанні належної сплати податків до бюджету громади, офіційне оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

У ході спільного діалогу між підприємцями та посадовцями було надано відповіді профільними фахівцями селищної ради – заступником голови селищної ради Людмилою Кравцовою, завідувачем соціально-економічного сектору та інвестицій селищної ради Олександром Самченком та архітектором селищної ради Олегом Ангеловим.

На завершення Валерій Хоміцький озвучив позицію селищної ради: «Все, що ми робимо сьогодні – виключно в рамках закону. Але при цьому позиція селищної ради не заважати підприємцям здійснювати свою діяльність, а допомогти діяти та розвиватись в рамках законодавства».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь