Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальні служби Березанської селищної ради відвідали опікунські родини та які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 05.04.2023 13:32
Кількість переглядів: 203

Протягом 4 та 5 квітня Службою у справах дітей та Центром соціальних служб Березанської селищної ради було здійснено виїзди до Дмитрівського старостинського округу та сіл Малахове й Марківка.

У ході робочих поїздок фахові спеціалісти відвідали родини, які перебувають в складних життєвих обставинах, та опікунські сім’ї. Провели обстеження житлово-побутових умов, зосередили увагу на залученні дітей до дистанційного навчання, вивчили потреби вразливих категорій населення.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Представники соціальних служб з приємністю відзначили позитивні зміни в деяких родинах, які після попередніх зауважень усунули недоліки щодо санітарії в побуті та щодо здійснення контролю за навчанням та вихованням дітей.

Але, на жаль, є й такі батьки, з якими треба ще попрацювати на предмет: залучення власних дітей до навчального процесу, дотримання гігієнічних вимог, гарантування безпечних та комфортних умов проживання, забезпечення збалансованим харчуванням, сезонним одягом, взуттям та шкільним приладдям.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Після обстеження з батьками провели ґрунтовні профілактично-роз’яснювальні бесіди й винесли попередження про несення ними кримінальної, адміністративної та цивільно-правової відповідальності за невиконання батьківських обов’язків. Були надані вичерпні консультації та рекомендації, направлені на вирішення проблемних ситуацій.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь