Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Триває реєстрація на участь в освітньо-грантовій програмі «TalentA-2023»

Дата: 14.04.2023 13:06
Кількість переглядів: 239

Триває реєстрація для участі в освітньо-грантовій програмі розвитку та підтримки талановитих сільських жінок-фермерок «TalentA2023».

Це міжнародна освітньо-грантова програма, яку Corteva Agriscience щороку реалізує в Україні, сприяючи покращенню продовольчої безпеки суспільства через розширення можливостей з освіти та доступу до фінансів для жінок, які проживають у сільській місцевості та зайняті у сільському господарстві. Протягом всього періоду існування програми в Україні Міністерство аграрної політики та продовольства України є її інституційним партнером.

Фото без описуПрограма передбачає проведення навчального онлайн-хабу та грантового конкурсу мікропроєктів. Переможниці програми розділять грантовий фонд у понад 1 млн грн, якій Corteva Agriscience виділяє для зростання власного бізнесу фермерок та соціальної підтримки їх громад.

Реєстрація на участь в «TalentA-2023» розпочата 8 березня та триватиме до 30 травня 2023 року. Учасницями можуть стати жінки, які відповідають встановленим критеріям відбору:

- вік від 18 років;

- проживання в населеному пункті з населенням до 10,0 тис. осіб або робота на сільськогосподарському підприємстві, яке зареєстроване в такому населеному пункті та працює не менше року.

Навчальний план програми має на меті допомогти жінкам, які задіяні в сільськогосподарському виробництві, зробити їх бізнес життєздатним попри повномасштабну війну, забезпечити його зростання та створити нові проекти, які сприяють досягненню цілей сталого розвитку й спрямовані на задоволення актуальних потреб територіальних громад.

Зареєструватися на участь в «TalentA-2023» можна за посиланням https://bc-club.org.ua/.../reestracija-na...


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь