Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Промова Березанського селищного голови до Дня вдячності волонтерам

Дата: 20.04.2023 11:19
Кількість переглядів: 227

Щороку 20 квітня усе людство висловлює вдячність волонтерам – людям доброї волі, які знайшли у собі сили робити добрі справи, не чекаючи подяки чи винагороди.

В нашій країні волонтерство досягло особливого розмаху під час російського вторгнення на українські землі. Завдяки зусиллям українських та іноземних волонтерів надається величезна підтримка воїнам ЗСУ. Кожен із нас хоч на годину став волонтером під час повномасштабного вторгнення рф. Ми всі разом, всією країною, стараємося заради нашої перемоги.

Фото без опису

Щоденно наша держава отримує гуманітарну допомогу для військових та цивільних громадян. Волонтери з інших регіонів та країн зустрічають та підтримують, надають прихисток людям, які евакуювалися до більш безпечних місць. Кожного разу ми дякуємо волонтерам за допомогу.

Сьогодні ще раз висловлюємо слова подяки Вам, волонтери, від імені кожної людини, якій допомогли, за людяність, безкорисливу працю. Завдяки Вашій підтримці, воює не тільки зброя - воює український дух, який неможливо здолати! Разом до перемоги!

З повагою, Березанський селищний голова Валерій Хоміцький.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь