Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тренінг на тему «Емоції та їх вплив на здоров’я» для здобувачів освіти Дмитрівської гімназії

Дата: 05.05.2023 14:11
Кількість переглядів: 429

04.05.2023 для здобувачів освіти Дмитрівської гімназії в Центрі психологічної підтримки Березанської селищної ради було проведено тренінг на тему «Емоції та їх вплив на здоров’я».

Діти буквально з першої хвилини включилися в діалог даної теми, ділилися своїми щоденними емоціями. Вони відверто розказали, що саме з початком війни відчули найбільшу кількість негативних емоцій. І розповіли як вони з ними самостійно справлялися. Потім разом із тренінговими спеціалістами за допомогою метафоричних карт, фізичних вправ та малювання на піску вчилися як правильно побороти негатив.

Дітям дуже сподобалися тренінгові заняття і вони висловили бажання наступного разу охопити цікаву для них тему «Фізичні вправи – це здоровий спосіб життя і позитивні емоції».

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Довідково: Центр психологічної підтримки та соціальної реабілітації Березанської селищної ради створено в рамках Проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією GIZ @Perspectives4EasternUA.

#ПрямуємоРазом  #GIZ   #МіцніРегіони   


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь