Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великий концерт у Березанці в рамках культурно-патріотичного проєкту «Мистецька артилерія» - Разом до Перемоги!»

Дата: 09.05.2023 16:19
Кількість переглядів: 340

5 травня в Березанці на площі перед селищним Будинком культури відбувся Великий концерт в рамках культурно-патріотичного проєкту «Мистецька артилерія» - Разом до Перемоги!» за участі Військового оркестру 406-ої окремої артилерійської бригади імені генерал-хорунжого Олексія Алмазова Військово-морських сил ЗСУ, Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв, Миколаївського обласного палацу культури.

Також уперше Березанську громаду разом із артистами відвідала очільниця управління культури національностей та релігій Миколаївської обласної військової адміністрації Олена Буберенко.

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Високих і шанованих гостей радо і тепло зустрічали Березанський селищний голова Валерій Хоміцький, працівники культури та жителі Березанської громади.

Перед концертом гості відвідали основні заклади культури – Березанську публічну бібліотеку, Березанську мистецьку школу та Березанський будинок творчості школярів.

Атмосфера чудова! Маса позитивних емоцій від концерту – патріотизм, єдність, любов до української пісні, віра в нашу Перемогу, і просто насолода від голосів солістів і запальних танців, а для березанських артистів – радість зустрічі з колегами по цеху обласних закладів культури та фото на пам'ять.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь