Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів

Дата: 24.05.2023 16:12
Кількість переглядів: 193

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів – проєкти рішень Березанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку  з 01 січня 2024 року на території Березанської територіальної громади» та «Про встановлення ставок орендної плати за земельні ділянки комунальної власності з 01 січня 2024 року на території Березанської територіальної громади».

 

Розробник – відділ комунальної власності та земельних відносин  Березанської селищної ради Миколаївського району Миколаївської області.

Основною метою прийняття регуляторних актів є встановлення ставок податків і зборів та надходжень до місцевого бюджету з 2024 року.

Даний проєкт розроблений з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально-економічному розвитку населених пунктів Березанської селищної ради.

Проєкт рішення Березанської селищної ради та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено 25.05.2023 року на офіційному сайті Березанської селищної ради https://berezanska-gromada.gov.ua/.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу їх регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 57401, Миколаївська область, Миколаївський район, смт Березанка, вул. Центральна, 33 або на електронну адресу radabrz2017@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь