Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний ярмарок "Добром примножимо добро!"

Дата: 20.05.2023 15:33
Кількість переглядів: 126

18 травня 2023 року, в Березанці відбулась важлива подія – масштабний благодійний ярмарок під назвою «Добром примножимо добро!», на який зібралось чимало мешканців та гостей селища, аби підтримати Збройні Сили України.

Організатори (відділ освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради) та учасники заходу представили увазі публіки різноманітні вироби майстрів декоративно-прикладного мистецтва й живописні роботи талановитих художниць та 10 примірників "Казкові вечорниці", що містять збірку творів з національним колоритом 12-ти авторів України, серед яких і твори двох наших землячок Алли Голокоз і Олени Чудної.

Фото без опису Фото без опису 

Не обійшлося і без продажу традиційної домашньої випічки та апетитних ласощів, приготовлених золотими руками наших вправних господинь.

Фото без опису Фото без опису

Головною окрасою благочинного дійства стали захоплюючі виступи учасників художньої самодіяльності, які приїхали з різних куточків нашої дружної громади, аби порадувати земляків чудовими пісенними номерами. Артисти-аматори клубних закладів на чолі з в.о. директора Березанського селищного Будинку культури Валентиною Волошиною заслужили на справжній шквал гучних оплесків. Гарний настрій глядачам дарували Ренат Каражей, Ірина Дронюк, Олена Ігнатовська, Ярослава Сідашкіна, Кіра Каражей, Віолетта Ремез, Оксана Ходченко, Наталя Ласкова, Ірина Данилевич, Роза Жевлоченко, Алла Голокоз, Наталя Божеску, Світлана Таран, Олександра Майстрюк, Ірина Пирог-Кравчук, Аліна Фікс, Вікторія Фікс, Діана Задирака, Сергій Пасічник, ансамбль «Нові україночки» й тріо «Журавка».

Дякуємо усім, хто проявив свою активність та щедрість, допомігши зібрати кошти на потреби наших доблесних воїнів. Звітуємо, що ця сума складає 21700 грн 60 коп. Це наш спільний успіх і посильний внесок у майбутню перемогу! Ці кошти передано військовослужбовцям військової частини А 1965 з Березанки на закупівлю шин на автомобіль камаз.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь