Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Очільник громади вручив подяку і особистий подарунок дільничному офіцеру поліції з нагоди професійного свята

Дата: 16.06.2023 16:06
Кількість переглядів: 119

Напередодні свята Дня дільничного офіцера поліції Березанський селищний голова Валерій Хоміцький висловлює щирі слова подяки усім дільничним офіцерам відділення поліції № 8 Миколаївського РУП ГУНП в Миколаївській області (Березанська громада) за співпрацю з населенням та взаємодію з громадою, за вчасну профілактику правопорушень і злочинів. Та бажає міцного здоров’я, благополуччя, злагоди в родинах, невичерпної наснаги в почесній правоохоронній діяльності.

Фото без опису

Валерій Альбінович вручив Подяку з нагоди Дня дільничного офіцера поліції та особистий подарунок Нікіті Кондратьєву за активну співпрацю з органами місцевого самоврядування, сумлінне та професійне виконання службових обов’язків і завдань, пов’язаних з охороною прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки та порядку. І побажав молодому дільничному, який вже зарекомендував себе як професійний, грамотний та сумлінний працівник, подальших успіхів у нелегкій і важливій роботі, особистого щастя, здоров’я, професійного росту.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь