Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось засідання круглого столу на тему: “Місцеві рішення для інтеграції ВПО у відновлення та розвиток Березанської громади”

Дата: 16.11.2023 13:59
Кількість переглядів: 93

У четвер, 16 листопада у приміщенні Березанської селищної ради відбулось засідання круглого столу на тему: “Місцеві рішення для інтеграції ВПО у відновлення та розвиток Березанської громади”.

З привітальним словом до учасників зібрання звернувся голова селищної ради Валерій Хоміцький, який акцентував увагу на значимості й вагомості даного напрямку в роботі органу місцевої влади, який прагне поліпшити добробут своєї громади.

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

«Ми чітко розуміємо, що задля досягнення успіху наші зусилля повинні бути більш продуманими, стратегічними, планованими, амбітними та інноваційними, а особливо у сьогоднішній тривожний час»,- сказав Валерій Альбінович.

До привітань приєднались директор ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» Михайло Золотухін та голова правління ГО «ЕКО Березань» Олексій Сидорчук.

На засіданні круглого столу підвели підсумки громадського аудиту та опитування ВПО щодо шляхів їх інтеграції життя громади. З аналітичною інформацією виступили Тетяна Золотухіна, координатора аналітично-методичної групи проєкту та Віра Заблоцька, начальниця відділу соціального захисту населення Березанської селищної ради.

Присутні обговорили місцеві рішення для інтеграції ВПО, зокрема вирішення завдань продовольчої безпеки, працевлаштування та підтримки громадських/бізнесових ініціатив.

А на завершення погодили концепцію програми Ідеатону Березанської громади: “Рослиництво, городництво та креативні студії”, який має відбутися на початку грудня 2023 р.

Нарада відбулась в рамках проєкту «Інтеграція внутрішньо переміщених осіб у життя Березанської, Вознесенської та Коблівської ТГ», що реалізує ГО «Фонд розвитку міста Миколаєва» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

Партнери проєкту #ФРММ, #БЕКОН в #ОсвітнійХабЕКОБерезань за підтримки #ЄвроВідродження та #ПрямуємоРазом.

Метою проєкту є забезпечення участі ВПО у відновленні ТГ, зокрема у сферах продовольчої безпеки, працевлаштування, соціальних і освітніх послуг.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь