Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконавчого комітету від 30 травня 2024 року

Дата: 03.06.2024 13:47
Кількість переглядів: 94

ПРОТОКОЛ засідання виконавчого комітету від 30 травня 2024 року

СПИСОК присутніх членів виконкому

Рішення №94 "Про затвердження Графіка руху соціального безкоштовного автобуса по території Березанської територіальної  громади на 2024 рік"

Рішення №95 "Про внесення змін  до рішення виконкому від 26.11.2021 року № 146 «Про створення селищної координаційної ради з питань запобігання і протидії домашньому насильству, насильству з ознаками статі та торгівлі  людьми»"

Рішення №96  "Про надання статусу  дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ... Богдану  ,.... 2024 року народження"

Рішення №97 "Про надання статусу  дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ... Кірі ..., ... 2019 року народження"

Рішення№98 "Про надання статусу  дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів,  ... Олександрі І..., ... народження"

Рішення №99 "Про затвердження Висновку  Органу опіки та піклування Березанської селищної ради щодо  доцільності позбавлення батьківських прав Михальчук  Вікторії Андріївни"

Рішення №100 "Про внесення змін  до рішення виконкому від 22.10.2021 року № 126 «Про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах»"

Рішення №101 "Про передачу в оперативне управління матеріальних цінностей відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь