Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідала Міждисциплінарна команда. Основна мета - захист дітей

Дата: 18.06.2024 14:18
Кількість переглядів: 57

Сьогодні, 18 червня 2024 року, під головуванням секретаря селищної ради Ірини Гопайнич засідала Міждисциплінарна команда, що займається організацією соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах (далі СЖО).

Фото без опису

У ході робочої зустрічі присутні обговорили гострі моменти, що виникли у вразливих сім’ях, де зафіксовані випадки ухиляння від виконання батьківських обов’язків. Найбільша проблема – зловживання спиртними напоями (с. Краснопілля), недотримання санітарно-гігієнічних вимог, некомфортні та небезпечні умови проживання малечі (с. Матіясове), прояви девіантної поведінки серед неповнолітніх, які потребують підвищеної уваги дорослих (с. Малахове), обрання оптимальної форми здобуття освіти (с. Калинівка), вчинення домашнього насильства психологічного характеру в багатодітній родині (с. Марківка).

Фото без опису

За підсумками роботи Міждисциплінарної команди було ініційовано постановку на облік СЖО 10 дітей з трьох сімей та узгоджено основні пункти індивідуальних планів роботи з ними.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь