Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Головне управління ДСНС України у Миколаївській області інформує!

Дата: 24.07.2024 13:39
Кількість переглядів: 91

Пожежно-рятувальні підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області протягом 23 та в ніч на 24 липня залучались до гасіння пожеж 35 разів.

 З пожежами сухої трави, чагарників, дерев на загальній площі понад 67 га боролись на відкритих територіях в Ольшанській, Веснянській, Березанській, Новоодеській, Радсадівській, Воскресенській територіальних громадах Миколаївського району, Арбузинській, Мигіївській, Первомайській ТГ Первомайського району, Братській, Веселинівській, Доманівській, Прибужанівській ТГ Вознесенського району, Казанківській, Снігурівській Баштанського району та в місті Миколаєві.

Фото без опису

🌾Пожнивні залишки палали у Воскресенській, Шевченківській, Мішково-Погорілівській ТГ Миколаївського району, Доманівській, Южноукраїнській, Веселинівській ТГ Вознесенського району.

Пожежу літньої кухні на території с Рибаківка Коблівської ТГ Миколаївського району на площі 12 кв. м ліквідували вогнеборці місцевої пожежної охорони.

В свою чергу займання господарчої споруди з дровами (24 кв. м) приборкав черговий караул 21 державної пожежно-рятувальної частини у м. Нова Одеса.

В обох випадках завдяки професійним діям рятувальників не допущено перекидання вогню на житлові будинки.

Від ДСНС залучались 160 співробітників, 40 одиниць техніки, відділення місцевих пожежних охорон “Пересадівка”, “Шевченкове”, “Рибаківка”.

‼️Знову серед поширених причин, які провокували пожежі - необережне поводження з вогнем. Шановні громадяни! Будьте пильними, не допускайте пожеж в спекотну посушливу погоду, боротись з ними дуже складно, до того ж їдкий дим є шкідливим для здоров’я, а обвуглені природні екосистеми ще довго відновлюватимуться після масштабних пожеж!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь