Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відвідали та привітали медичних працівників амбулаторії загальної практики 

Дата: 26.07.2024 14:34
Кількість переглядів: 59

Сьогодні, 26 липня, секретар селищної ради Ірина Гопайнич та начальниця відділу соціального захисту населення  та охорони  здоров’я Віра Заблоцька відвідали амбулаторію загальної практики  КНП «Березанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги».

Фото без опису

Директор КНП  «Березанський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Сергій Токар розповів гостям про роботу Центру, який забезпечує населення громади доступною, безперервною, своєчасною, якісною та ефективною первинною медико-санітарною допомогою.

Сімейні лікарі мають доброзичливе ставлення до пацієнтів, надають грамотну кваліфіковану допомогу та відповідально ставляться до роботи. Зараз вони роблять все можливе для покращення своєчасної швидкої первинно-медичної допомоги мешканцям Березанської  громади й не тільки.

 В маніпуляційній, денному стаціонарі та кабінеті здорової дитини нещодавно завершились ремонтні роботи,  приміщення оснащені новими меблями та кондиціонерами  і це гарна новина для всіх нас, адже тепер медичні послуги, які надаються на первинному рівні, стануть комфортнішими та зручнішими для всіх пацієнтів.

Ірина Гопайнич поспілкувалась з медиками Центру та привітала всіх з прийдешнім Днем медичного працівника. «Ваша самовідданість, професіоналізм та турбота про здоров’я людей заслуговують на найвищу повагу. Завдяки вашій невтомній праці та турботі, тисячі людей отримують необхідну медичну допомогу і повертаються до здорового життя»,- сказала вона.

Ми приєднуємось до привітань і бажаємо завжди мати сили та впевненість у своїх силах, а також отримувати від роботи тільки позитивні емоції та визнання!

Дякуємо за все, що ви робите!



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь