Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Не розумієте, як взаємодіяти з людьми, які мають бойовий досвід?

Дата: 29.07.2024 11:29
Кількість переглядів: 72

 Отримайте поради, які допоможуть вам діяти коректно та з повагою в інтерактивному симуляторі, що був створений до освітнього серіалу «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія». Наприклад:

 Серед ночі ви прокидаєтеся від того, що ваш партнер, який повернувся з фронту, сильно штовхнув вас. Він теж прокинувся, але не усвідомлює, що знаходиться вдома, і продовжує «воювати», як це було у сні. Як діяти далі?

 На роботі колега ветеран або ветеранка починає жартувати на моторошні теми, такі як смерть, травми, війна. Як відреагувати?

Симулятор запропонує декілька варіантів дій та надасть пояснення експертки, — це допоможе зрозуміти, як ваша поведінка зможе вплинути на вашу взаємодію з людиною з досвідом війни.

 Пам'ятайте, що досвід кожної людини є унікальним та потребує індивідуального підходу. Якщо ви не впевнені, як діяти правильно, будьте щирими, толерантними та не бійтеся ставити питання.

Фото без опису

📚 Більше інформації, що допоможе коректно взаємодіяти з ветеранами та ветеранками шукайте в освітньому серіалі «Люди з досвідом війни. Гідність. Взаємодія», який можна переглянути на платформі Дія.Освіта та на YouTube-каналі «Ти як?»

🇺🇦 Освітній серіал створено з ініціативи Мінцифри у межах комунікаційної кампанії «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка впроваджується за ініціативою першої леді Олени Зеленської. Проєкт є продовженням однойменного розділу

«Довідника безбар’єрності» https://bf.in.ua/

— гіда з коректної комунікації — та реалізується за підтримки Координаційного центру з психічного здоров’я КМУ, ГО «Безбар’єрність» та компанії Visa — учасниці спільноти «Бізнес без бар’єрів».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь