Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За принципами безбар'єрності та доступності: як на Миколаївщині працюють Центри життєстійкості

Дата: 21.08.2024 10:44
Кількість переглядів: 35

На території Миколаївської області облаштували шість Центрів життєстійкості. Вони є у Миколаївській, Казанківській, Вознесенській, Березанській, Коблівській та Кривоозерській територіальних громадах. Про це у вівторок, 20 серпня на брифінгу повідомила директорка департаменту соціального захисту населення Оксана Єльчієва.

Фото без опису

💬«Центри життєстійкості – простори, які максимально доступні та безбар’єрні. Адже вони розраховані на широку авдиторію і надання послуг людям з різними потребами. Працюють за принципом «єдиного вікна». Тут надають соціально-психологічну допомогу, інформують про соціальні послуги, консультують про сферу зайнятості та правову допомогу. На мою думку, такі Центри життєстійкості є місцем сили та відновлення для кожної людини, незалежно від віку, гендеру, соціального статусу тощо», – повідомила Оксана Єльчієва.

Зазначимо, Миколаївщина реалізує державну програму створення Центрів життєстійкості у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською.

#безбар’єрність #тияк #центржиттєстійкості


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь