Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Батьки та діти: як розв’ язувати конфлікти?

Дата: 10.09.2024 08:20
Кількість переглядів: 48

Конфлікти з дітьми, нерозуміння молодшого покоління старшим, відчуженість - це неповний перелік викликів сучасних батьків. Сьогодні, у час війни, наші сім’ї проходять ще більше випробувань через стрес і травматичний досвід.

Міністерство соціальної політики України спільно з дитячим фондом UNICEF Ukraine та Всеукраїнський громадський Центр "Волонтер" працює над покращенням батьківських компетенцій у громадах по всій Україні.

Фото без опису

Так, базова навчальна програма - «Батьківство без стресу» - доступна у кожному Центрі життєстійкості. Адаптована до українських реалій, вона допомагає батькам і опікунам краще розуміти дітей, розпізнавати їхні емоції і правильно реагувати на конфліктну поведінку.

Окрім неї, у цих осередках надається ряд послуг, направлених на укріплення стосунків у родинах: групи взаємопідтримки батьків та осіб, що їх замінюють, заняття з дітьми та підлітками з елементами арттерапія, ігротерапії, казкотерапії, сімейні та індивідуальні консультації.

Усі активності у Центрах життєстійкості є безкоштовними. А сам простір приймає кожного, незалежно від віку, статусу, гендеру чи місця проживання.

Щоби дізнатися, чи працює вже Центр життєстійкості у вашій громаді, переходьте за посиланням: https://www.msp.gov.ua/news/23555.html

ℹ️Проєкт реалізується Міністерством соціальної політики і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоровʼя Ти як? Першої леді Олена Зеленська.

#тияк



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь