Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Правила безбар’єрних комунікацій на щодень

Дата: 20.09.2024 10:48
Кількість переглядів: 53

Разом із мережею наших 179 Центрів життєстійкості та завдяки ініціативі Безбар'єрність Міністерство соціальної політики України підготували правила безбар’єрних комунікацій на щодень.

Маючи сумніви та непевність щодо використання певних слів і фраз, варто запитати себе: «Чи сподобалось би мені таке звернення? Чи комфортно було, якби так говорили про мене?».

Фото без опису

Адже головний принцип комунікації у Центрах життєстійкості - «спочатку людина». Спілкуючись з кимось індивідуально, проводячи групові заходи, ми пам’ятаємо про залученість кожного у всі активності простору.

Центр життєстійкості - це середовище без ярликів. Саме тут жителі громади, незалежно від віку, гендеру чи соціального статусу, вчаться турботі про ментальне здоров’я та родинні стосунки.

Нагадаємо, Програма життєстійкості Мінсоцполітики є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров'я Ти як?Першої леді Олена Зеленська.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь