Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підтримуємо ментальне здоров'я безробітних

Дата: 22.10.2024 16:12
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

В.о. директора Центру соціальних служб Березанської селищної ради Анастасія Стружевська  продовжує брати активну участь у реалізації Всеукраїнської  програми ментального здоров'я "Ти як?", ініційованої Першою леді України Оленою Зеленською.

22 жовтня  в рамках співпраці з Березанським відділом Миколаївської філії Миколаївського обласного центру зайнятості проведено тренінг, направлений на підтримку ментального здоров’я безробітних.

Одна з головних його цілей - допомогти кожному знайти можливості посилення власної стійкості, навчити, як розвивати її самостійно. Під час заходу фахівчиня центру розповіла про Всеукраїнську програму ментального здоров’я «Ти як?».

 Учасники тренінгу дізналися, що відбувається з людиною в момент переживання стресової ситуації, перевірили себе на наявність стресу та опанували найпростіші методики, що дозволяють знизити його рівень.

Анастасія Стружевська  поділилася з учасниками знаннями та практичними порадами щодо того, як ефективно справлятися зі стресом та пристосовуватися до змін, розповіла про техніки самодопомоги. Ці техніки прості та дієві і кожен зможе використовувати їх у повсякденному житті.  Також запросила учасників тренінгу  до Центру життєстійкості Березанської громади, в якому теж можна отримати увесь спектр послуг з психосоціальної підтримки. 

Нагадуємо, що Всеукраїнська програма ментального здоров'я "Ти як?" має на меті допомогти українцям знайти джерело сили у складні часи, дати розуміння та показати інструменти, які допоможуть їм дбати про свій внутрішній стан.

Дізнатися більше інформації про ментальне здоров’я можна також на сторінках у соціальних мережах:

Facebook – https://www.facebook.com/howareu.program

Instagram – https://www.instagram.com/howareu_program

YouTube – https://www.youtube.com/@howareu_program

Twitter – https://twitter.com/howareuprogram

Telegram – https://t.me/howareu_program


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь