Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільними зусиллями до досягнення мети

Дата: 07.02.2019 15:53
Кількість переглядів: 684

07.02.2019 року, на запрошення начальника Центру з надання соціальних послуг Березанської селищної ради Галини Чернеженко, начальник Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Ігор Ходан  прийняв участь у семінарі-навчанні з соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома.

Ігор Володимирович в ході свого виступу зазначив, що напряму від налагодженості співпраці всіх організацій надавачів послуг, які працюють на території Березанського району, залежить криміногенна обстановка в громадах та наголосив на важливості співпраці в сфері обслуговування і надання соціальних послуг клієнтам, які опинилися в складних життєвих обставинах.

З метою забезпечення ефективного індивідуального планування соціально-виховної роботи з суб’єктами пробації, підготовки їх до звільнення з установ виконання покарань та взяття під соціальний супровід, було  досягнуто домовленості  щодо укладання Меморандуму про співпрацю між філією Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області та Центром з надання соціальних послуг Березанської селищної ради щодо забезпечення надання соціальних послуг суб’єктам пробації (особам, що опинилися в тяжких життєвих обставинах), які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та звільненим з місць позбавлення волі.

Спільна зустріч дала можливість визначити основні напрямки роботи та скоординувати подальшу діяльність з метою ефективної співпраці та якісного надання послуг суб’єктам пробації.

Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь