Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волонтери служби пробації: "Безпека суспільства залежить від кожного з нас!"

Дата: 21.03.2019 15:02
Кількість переглядів: 651

У роботі служби пробації неабияку роль відіграє волонтерство, яке дає можливість будь-якому громадянину зробити свій внесок у створення безпечнішого життя у своїх населених пунктах і країни зокрема. Волонтери сьогодні все більше стають активними учасниками процесу розбудови ефективної системи пробації в Україні.

Михайло Зінін один із перших  став волонтером Березанського «Центру пробації» і ось уже два роки допомагає особам, які були засуджені до позбавлення та обмеження волі, а також тим, хто відбуває альтернативні види покарань.

Михайло Олексійович – активна по життю людина. У свої 75 років він являється головою Ради ветеранів Березанського району, членом виконавчого комітету Березанської ОТГ та спостережної комісії райдержадміністрації.

Михайло Зінін з гордістю розповідає про результати своєї співпраці з уповноваженим органом з питань пробації: «Десяткам зневірених людей була надана реальна допомога – забезпечено продуктами харчування та гуманітарною допомогою. Вони мали змогу отримати не лише речі першої необхідності, але й почути пораду та добре слово, яке інколи вартує більше матеріальної допомоги; отримали можливість бути почутим, вислуханим і при цьому незасудженим. Ми, волонтери, допомагаємо повернути суб’єктам пробації людську довіру».  
«І яке щастя після труднощів, які ми разом здолали, побачити щасливий і вдячний погляд тих, кому вдалося допомогти», - натхненно й оптимістично підсумовує волонтер і додає: «Безпека суспільства залежить від кожного з нас!».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь