Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Волонтери служби пробації: "Безпека суспільства залежить від кожного з нас!"

Дата: 21.03.2019 15:02
Кількість переглядів: 615

У роботі служби пробації неабияку роль відіграє волонтерство, яке дає можливість будь-якому громадянину зробити свій внесок у створення безпечнішого життя у своїх населених пунктах і країни зокрема. Волонтери сьогодні все більше стають активними учасниками процесу розбудови ефективної системи пробації в Україні.

Михайло Зінін один із перших  став волонтером Березанського «Центру пробації» і ось уже два роки допомагає особам, які були засуджені до позбавлення та обмеження волі, а також тим, хто відбуває альтернативні види покарань.

Михайло Олексійович – активна по життю людина. У свої 75 років він являється головою Ради ветеранів Березанського району, членом виконавчого комітету Березанської ОТГ та спостережної комісії райдержадміністрації.

Михайло Зінін з гордістю розповідає про результати своєї співпраці з уповноваженим органом з питань пробації: «Десяткам зневірених людей була надана реальна допомога – забезпечено продуктами харчування та гуманітарною допомогою. Вони мали змогу отримати не лише речі першої необхідності, але й почути пораду та добре слово, яке інколи вартує більше матеріальної допомоги; отримали можливість бути почутим, вислуханим і при цьому незасудженим. Ми, волонтери, допомагаємо повернути суб’єктам пробації людську довіру».  
«І яке щастя після труднощів, які ми разом здолали, побачити щасливий і вдячний погляд тих, кому вдалося допомогти», - натхненно й оптимістично підсумовує волонтер і додає: «Безпека суспільства залежить від кожного з нас!».

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь