Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співчуття за загиблим воїном Владиславом Шаргородським

Дата: 17.07.2023 09:22
Кількість переглядів: 293

Березанка знову у жалобі… Маємо страшну звістку: на фронті загинув воїн із Березанської громади Шаргородський Владислав Сергійович, 28.07.1996 року народження, який був призваний до лав ЗСУ 25.02.2022 Вітовським РТЦК Миколаївської області.

Ненависна війна з росією продовжує забирати життя вірних синів України, в яких попереду мало би бути мирне та щасливе життя.

Фото без описуВладислав служив гранатометником у взводі морської піхоти роти морських піхотинців на Донеччині. 09.07.2023 приблизно о 14:00 в районі населеного пункту Старомайорське Донецької області під час активних бойових дій та ворожих артилерійських, мінометних обстрілів матрос Шаргородський отримав поранення несумісне з життям.

18 липня Березанська громада буде прощатися із Владиславом Шаргородським. Живим коридором будемо зустрічати загиблого воїна, гідно проведемо захисника України в останню дорогу. Похорон відбудеться об 11.00 за адресою: смт Березанка, вул. Степова 106.

Фото без опису

Колектив Березанської селищної ради висловлює щирі співчуття сину та дружині загиблого Наталії Діденко. Дякуємо за подвиг і низько схиляємо голови у глибокій скорботі та пошані перед світлою пам’яттю Героя. Вічна пам’ять захисникам України! Слава Героям!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь