Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МЕШКАНЦІ МАЛАХОВОГО І МАРКІВКИ ОБГОВОРЮВАЛИ ПЕРПЕКТИВНИЙ ПЛАН РОЗВИТКУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 10.12.2018 11:04
Кількість переглядів: 759

В рамках обговорення перспективного плану розвитку Миколаївської області на 2019-2021 роки 10 грудня відбулася зустріч з мешканцями сіл Малахове і Марківка, що проходила в Малахівському Будинку культури.

Відкриваючи зібрання, секретар селищної ради Наталія Кліщенко повідомила, що головна мета сьогоднішньої зустрічі – дізнатися думку кожного мешканця про основні напрямки майбутнього розвитку їхнього села. При цьому посадовець зазначила, що сьогоднішнє обговорення допоможе визначитися з пріоритетним напрямком для села і буде враховано при формуванні перспективного плану розвитку Березанської ОТГ і Миколаївщини загалом.

Більш детально про масштаби й значення Перспективного плану розвитку Миколаївської області, старт якому дав голова облдержадміністрації Олексій Савченко на засіданні Ради регіонального розвитку Миколаївщини, розказав завідувач сектору соціально-економічного розвитку та інвестицій селищної ради Дмитро Делюк. Затим відбулося доволі активне і тривале обговорення, в результаті якого визначилися, що першочергову увагу на наступні три роки треба приділити дорогам, дитсадку, школі і забезпеченню належного медичного обслуговування в селі.

Наостанок до зібранців звернулася начальник відділу соціального захисту населення, сім’ї, дітей та молоді селищної ради Наталія Матвієнко, яка надала повну інформацію щодо змін в нарахуванні субсидій.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь