Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця з Коблівською сільською радою

Дата: 07.02.2019 15:56
Кількість переглядів: 583

     З метою розширення кола надавачів соціальних послуг та покриття криміногенних потреб клієнтів пробації, а також розгляду «Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень у Коблівській сільській раді на 2019-2020 роки»,  07.02.2019 року на базі Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області відбулась робоча зустріч начальника Березанського районного сектору Ігоря Ходана з начальником відділу соціального захисту сім’ї, дітей та молоді Коблівської сільської ради Раїсою Боднар.

В ході зустрічі було узгоджено напрямки співпраці  та досягнуто домовленості стосовно укладання Меморандуму про співпрацю між філією Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області та відділом соціального захисту сім’ї, дітей та молоді Коблівської сільської ради щодо забезпечення надання соціальних послуг суб’єктам пробації, які засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі та звільненим з місць позбавлення волі.

Коблівська сільська рада, в особі голови Панича Володимира Михайловича, ніколи не стояла осторонь проблем Березанського районного сектору. Завжди відгукувалася та допомагала в придбанні канцелярії. В зв’язку з децентралізацією постало нагальне питання в прийняті «Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень у Коблівській сільській раді», адже криміногенна обстановка під час курортного сезону погіршується. Так, за розуміння в актуальності і необхідності прийняття такої програми та безумовної підтримки голови Коблівської об’єднаної територіальної громади Панича В.М. було розглянуто проект «Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень у Коблівській сільській раді на 2019-2020 роки», яку було розроблено та направлено Березанським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області. В ході обговорення з Раїсою Боднар, було погоджено основні позиції даної програми та вирішено направити її до Коблівської сільської ради для розгляду на черговій сесії.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь